The Garden – JW Marriott Bucharest

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Sunteti in cautarea unui loc unde puteti evada de rutina zilnica si de incarcatura de la birou, pentru o vacanta instanta, chiar si in mijlocul saptamanii? In zilele toride, cand caldura va copleseste, la una dintre mesele noastre ati putea jura ca sunteti in concediu si simtiti briza marii. The Garden este terasa de vara cu iz de libertate, unde va puteti ascunde de aglomeratia si zumzetul urban si va puteti concentra pe lucrurile care va fac cu adevarat fericiti.
The Garden este o oaza de liniste si verdeata, amplasata in mijlocul orasului Bucuresti. Aici va puteti bucura de o dupa-amiaza linistita, de vizionarea evenimentelor sportive ale perioadei sau de o seara in pasi de dans, intr-un ambient incantator. Pentru noi, cuvantul de ordine este “relaxare”, iar acest aspect se va simti in fiecare moment al vizitei dumneavoastra.
Atmosfera placuta este perfect completata de delicioasele preparate din meniu si de bauturile racoritoare facute in casa. De asemenea, daca v-ati hotarat sa ne vizitati, ati face bine sa nu ratati inghetata. Proaspata, homemade si cu diferite arome, pentru gustul fiecaruia. Este delicioasa!
La The Garden copiii au de asemenea parte de tratament special. Acestia se pot juca in voie la locul special amenajat pentru ei sau se pot bucura de unul din savuroasele preparate din Kid’s Menu, in timp ce parintii vor savura in tihna o limonada sau un ice-tea aromat. Unde mai pui ca meniul pentru copii vine si cu o surpriza pentru cei mici?Meritati o pauza, iar noi suntem pregatiti sa va ajutam sa profitati din plin de aceasta. Ne vedem in fiecare dimineata de la 10, cu cafea si croissante delicioase si de la 12, cu meniul complet.

 

JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Calea 13 Septembrie nr. 90, Sector 5, Bucuresti