Savart

Savart este un restaurant cu specific gourmet contemporan, situat în centrul Bucureștiului, între Piața Romană și Calea Victoriei, lângă Ateneul Român.

Manuela Paraschivescu, chef și co-owner Savart, a absolvit prestigioasa academie culinară franceză Grégoire Ferrandi şi s-a format profesional în bucătării de restaurante cu două stele Michelin:la Le Grand Vefour, sub îndrumarea lui Guy Martin, şi la Thoumieux, cu Jean-François Piège.

La Savart, Manuela îşi pune în scenă propria viziune culinară, creând un meniu eclectic, cu influenţe din toată lumea, combinaţii de arome surprinzătoare, dar prietenoase, parfumuri asiatice, maghrebiene și sud-americane, combinate cu preparate din gastronomia clasică franceză.

Un meniu rafinat, contemporan, uneori jucăuş, alteori sofisticat, cu preparate făcute de la zero în bucătăria casei, fără adaosuri chimice şi fără semipreparate industriale, în schimb, cu ingrediente naturale 100%, culese pe sprânceană, respectându-se sezonalitatea şi acordându-li-se întâietate producătorilor locali.

Str. George Enescu, nr. 2-4, sector 1, Bucuresti