Restaurant Cucina – JW Marriott Bucharest

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Restaurantul Cucina ofera o experienta italiana autentica, atat prin decorul rustic spectaculos, cat si prin optiunile culinare de provenienta italiana, proaspat preparate din cele mai bune ingrediente. Este greu sa te decizi intre atatea preparate gustoase: grisine din parmezan, o varietate crocanta de pizza si paste facute in casa, precum si o selectie de peste proaspat si specialitati din fructe de mare.

Atmosfera din restaurant recreaza spiritul unei ferme rustice din Toscana, atat prin decor, cat si prin acea ospitalitate tipic italiana, intretinuta de un staff pasionat, plin de caldura si de voie buna. Alegerile culinare specific italiene vor fi servite cel mai bine alaturi de un pahar (sau mai multe) din selectia noastra speciala de vinuri.

Placerea prepararii deliciilor culinare se poate observa cu ochiul liber, caci chef-ul italian si ajutoarele sale isi fac numarul de magie in bucataria deschisa din incinta restaurantului. Nu fiti suprinsi daca veti vedea clienti fideli salutandu-se ca si cum ar fi vechi prieteni sau daca oaspetii se imbratiseaza cu echipa la plecare: totul este perfect normal intr-un restaurant italian cum este Cucina, locul in care chelnerii acompaniaza muzica live de pian din fiecare dupa-amiaza cu canzonette si alte reprezentatii de seama.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Calea 13 Septembrie nr. 90, Sector 5, Bucuresti