Octopus Herastrau

Amplasat in Parcul Herastrau, langa restaurantul Argentine, Octopus va ofera pe langa meniul cu specific grecesc, o ambianta relaxanta, de vacanta.

Desi foarte prietenos din punct de vedere al preturilor, restaurantul  ofera atat preparate cat si servicii de inalta calitate. Pe scurt: multe preparate pe baza de peste si fructe de mare si un meniu semnat de Cristi Neacsu, chef bucatar cu o experienta internationala.

Design-ul creat de arhitectul Dragos Epure te introduce instant in atmosfera tipic greceasca, de vacanta, pe toata perioada anului, atat prin culorile predominante bazate pe alb-albastru-turcoise, dar si cu ajutorul elementelor decorative alese inspirat, precum barcutele cu vasle ce “tapeteaza” tavanul, plasa de pescuit de deasupra barului sau farfuriile albe ce decoreaza barul.

Octopus este asadar o aparitie curajoasa ce si-a castigat deja renumele ca fiind un restaurant de referinta cand vorbim de bucataria greceasca. Meniul este stufos si include preparate clasice, dar si gourmet.

Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau), Bucuresti