Forest Restaurant este restaurantul hotelului, situat în mijlocul naturii, încorporând și copacii care s-au aflat pe terenul pe care a fost construit. Chef Lucian Hîlcu face aici pură magie culinară, împreună cu echipa lui de bucătari talentați.
Dedicarea, gustul deosebit și atmosfera de familie sunt ceea ce face restaurantul nostru locul în care te vei simți ca acasă. Pentru a garanta calitatea produselor din meniul Forest, echipa noastră se străduiește să aducă materii prime de cea mai bună calitate din țări precum Austria, Olanda, Italia, Grecia, Spania, Franța și altele. Astfel, putem oferi săptămânal specialități proaspete care nu sunt incluse în meniu. Menționăm unele dintre ele: stridii (ajung în farfuria ta în numai 24 de ore de la scoaterea lor din mare), caviar iranian Beluga, homari și aragosta, scoici vongole și razor, chuleton sau fripturi speciale din Statele Unite ale Americii. Toate acestea, aduse în țară cu propriile vehicule sau cu avionul, oferă continuitate pentru produsele de calitate pe care personalul nostru le pregătește cu dragoste pentru oaspeții noștri. Întreabă chelnerii noștri despre disponibilitatea acestora, astfel încât să te poți bucura de un fel de mâncare special.
Aici puteti rasfoi meniul – click aici