Dancing Lobster

Pentru ca toate povestile din Atlantic incep cu gastronomia portugheza… Sa petreci timpul la masa este un obicei natural pentru portughezi. Suntem foarte fericiti atunci cand împartim preparatele noastre preferate cu cei dragi, în compania unor bauturi si vinuri selecte, povestind despre clipele placute din viata noastra.

Pentru o experienta de neuitat, poti cere recomandari echipei noastre sau poti alege sa experimentezi cu diferite preparate. Ca sa poti explora cat mai mult nu ezita sa testezi diferite “petiscos” din lista noastra, precum: ameijoas a bulhao pato, camaroes a gulho, choco frito, pica pau, mexilhões gratinados, lulinha com molho verde. Desigur, bucataria portugheza variaza de la o regiune la alta a tarii, însa se poate constata prezenta invariabila a pestelui si a fructelor de mare.
Va recomandam sa incercati cele mai cunoscute specialitati portugheze precum “Polvo a lagareiro”, “Cataplana” sau “Arroz de Marisco “. Iubitorii de carne se pot bucura de savoarea porcului preto hranit cu ghinda si a carnii de vita “à Portugalia”.
Retete portugheze cu traditie servite in exclusivitate.

Specialitatea nationala este reprezentata de codul sarat si uscat numit “bacalhau” care este popular înca din epoca descoperirilor, când navigatorii prindeau pestele, îl sarau si îl uscau pentru a-l face sa dureze pe parcursul lungilor calatorii dintre continente. Exista 365 de modalitati de a pregati bacalhau, câte una pentru fiecare zi a anului, la restaurantul nostru puteti incerca cateva dintre ele.  Daca doriti sa încercati ceva deosebit puteti alege din acvariul nostru homari, languste sau crabi. Selectati exemplarul care va pare mai apetisant si veti fi surprinsi de carnea fina a acestor crustacee. În functie de surprizele pe care ni le pregateste oceanul, va aducem saptamânal, direct de pe vasele de pescuit, peste salbatic atent selectionat de pe coasta portugheza a Oceanului Atlantic si proximitatea Insulelor Azore. Arunca o privire în vitrina si alege-ti pestele preferat. Pentru o experienta portugheza completa recomandam asocierea preparatelor cu un vin verde sau rosu de Alentejo si un desert clasic care vine in incheierea mesei.

Str. Glodeni nr . 3 Cladirea C22, Sector 2 (Pescariu Sports & SPA) Floreasca, Bucuresti