Cherhanaua Ancora

CHERHANAUA ANCORA e corabia gurmandă, ancorată la țărmul Herăstrăului, în plin Bucureşti, ca să fim mai aproape de voi cu darurile apei: fructe de mare și tot felul de peşti, proaspăt prinşi în năvoade.

Restaurant select și cherhana, loc de popas și de reverii culinare, îți iese dinainte cu prea-plinul rețetarului marin.
La CHERHANAUA ANCORA, peștii proaspăt prinși în năvoade și fructele de mare sunt laitmotivul prânzurilor și cinelor savuroase.

La noi ai promisiunea combinației perfecte între rafinamentul restaurantului cosmopolit și gustul autentic al preparatelor din cherhanalele de altădată. Un rețetar care armonizează „clasicul” românesc de la țărmul Mării Negre sau din Delta Dunării cu „temele” gustative ale celorlalte Mări și Oceane ale lumii!

Rețetele noastre sunt vechi și noi, autohtone și (re)create, inspirate, fie că vorbim despre delicioasele icre, despre zacuşte şi tartaruri, fie despre saramură, frigărui şi borş. Fantezia bucătarului nostru, atmosfera familială şi calitatea servirii sunt ingrediente care nu lipsesc din meniul vostru preferat (marin sau de apă dulce) cu fructe de mare, salate, paste şi risotto, cu carne şi sosuri meşteşugite, deserturi şi băuturi rafinate …

Le poți avea pe toate, pe gustul tău și cu … discount, dacă alegi o călătorie gurmandă, alături de noi și de Lifestyle Travel and Gourmet Club.

Soseauna Nordului,  nr 7-9, Bucuresti, sector 1