Fit4You Delivery

www.fit4youdelivery.ro

Filosofia noastră are la bază o idee simplă, dar esențială: bucură-te de gustul mâncării și atinge-ți scopul propus! Mai mult decât atât, te încurajăm să adopți un stil de viață sănătos, fără a pierde timp prețios din viața ta. De aceea, la Fit4youDelivery găsești zilnic 4 meniuri variate care îți vor fi livrate direct acasă (oriunde în București) din dorința de a veni în sprijinul tău, ajutându-te să ai un stil de viață sănătos, un regim alimentar echilibrat și o experiență senzorială extrem de plăcută.

Fit4You

www.fit4you.ro

Fit4You este una dintre clinicile de TOP din România, locul în care poţi slăbi sănătos, unde poţi obţine un corp tonifiat, fără celulită, piele “lăsată” sau probleme care până acum îţi dădeau bătăi de cap. Printre cele mai populare și solicitate proceduri de la Fit4You sunt Velashape 3 și Velashape 2, care te scapă de celulită și grăsime, cu rezultate încă de la prima ședință, Criolipoliza, cel mai eficient tratament de eliminare a grăsimii și multe alte servicii de remodelare corporală rapidă și eficientă.

IDA Spa

www.idaspa.ro

IDA Spa redefines the modern spa experience. We have created a space and experience designed specific for urbanites where we cater on their specific needs through an award-winning experience, where every minute spent is your minute. At this well-being and beauty powerhouse, you can always feel alive and beautiful.

Academia de Înfrumusețare Alice Kohan

https://academiadeinfrumusetare.ro/

Academia de Înfrumusețare Alice Kohan  este un proiect de suflet, născut din dragoste și pasiune pentru domeniul esteticii.Pentru oaspeții salonului nostru din inima capitalei am creat o oază de liniște și relaxare,un loc în care să revină pentru a se încărca cu energie pozitivă, dar și pentru a-și regăsi armonia dintre trup și suflet.

Salon Beauty Shot

www.salonbeautyshot.com

Situat vis-a-vis de stația de metrou Pipera, pe Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, la parterul clădirii de birouri MyHive Metroffice, salonul Beauty Shot se pliaza perfect pe stilul urban, activ si exigent bucuresteanului anului 2018. Misiunea noastra este de a oferi clientului un look fabulos si o experienta unica, fie ca are 30 sau 90 de minute la dispozitie, fie ca isi doreste o tunsoare noua, un look mai sofisticat, un corp remodelat sau mai tonifiat, o manichiura in ultimele tendinte sau doar un plus de energie si optimism.

Del Mar Medical Spa

www.delmarmedspa.ro

Din 2007, echipa de medici si terapeuti specializati a Del Mar Medical Spa oferă clientilor programe complexe pentru un stil de viată sănătos, stres management si programe holistice de detoxifiere a organismului (în parteneriat cu Iconic Health).

Centro Donna

www.centrodonna.ro

În 2002 am deschis primul salon Centro Donna în Bucureşti. Într-un spaţiu primitor ,intim şi având sprijinul atâat al unei echipe de profesionişti cât şi al celor mai de top produse profesionale,”La Prairie”, “Kerastase”, “Lóreal”, “System Professional”, “Wella”, am reuşit să oferim răsfăţ şi relaxare tuturor clienţilor care ne-au trecut pragul.