MIKO_DanaSavuica_066

Miko Beauty Centers

www.mikobeauty.ro

MIKO BEAUTY este astazi un brand binecunoscut în domeniul frumuseţii, al terapiilor anti-aging şi al întreţinerii corporale. Centrele Miko sunt oaze care vă ofera constant frumuseţe, sănătate, energie şi optimism.

Young beautiful woman in spa environment

Del Mar Medical Spa

www.delmarmedspa.ro

Din 2007, echipa de medici si terapeuti specializati a Del Mar Medical Spa oferă clientilor programe complexe pentru un stil de viată sănătos, stres management si programe holistice de detoxifiere a organismului (în parteneriat cu Iconic Health).

10

Premier Spa

www.premierpalace.ro

Evadati din tumultul cotidian si pasiti in sanctuarul Premier Spa!Este unicul concept fusion intre Wellness si Medical Spa, oferind atat servicii de infrumusetare cat si tratamente sau proceduri care ajuta la mentinera, redobandirea si imbunatatirea starii de sanatate

Hpxi_0178

Hypoxi Studio

www.hypoxistudio.ro

Un corp frumos nu poate fi întotdeauna obtinut cu ajutorul exercitiilor fizice si al dietelor drastice. Acest lucru este cauzat de faptul ca
organismul arde doar grasimea accesibila. Astfel, grasimile din zonele cu circulatie deficitara nu vor putea fi consumate.Metoda HYPOXI® combina inovativ antrenamentul cu terapia. HYPOXI® a adaptat aceste principii si metode dezvoltând o tehnologie axata pe zonele problema.

3

Centro Donna

www.centrodonna.ro

În 2002 am deschis primul salon Centro Donna în Bucureşti. Într-un spaţiu primitor ,intim şi având sprijinul atâat al unei echipe de profesionişti cât şi al celor mai de top produse profesionale,”La Prairie”, “Kerastase”, “Lóreal”, “System Professional”, “Wella”, am reuşit să oferim răsfăţ şi relaxare tuturor clienţilor care ne-au trecut pragul.

1

Silhouette

www.silhouette.ro

Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare este un proiect unic, creat special pentru dumneavoastra. Este centrul cu cea mai importanta investitie tehnologica din Romania. Un proiect unic, conceput pentru a oferi clientelor si clientilor tehnologia si produsele cele mai noi si performante.