Untitled-2

City Dent

www.citydent.ro

Clinica de stomatologie City Dent a fost infiintata de catre doctor Rodica Ghionea in anul 2001 si din anul 2008 functioneaza in noul sediu din strada Teheran, nr. 2 (vis a vis de TVR) pe o suprafata de 300 mp, avand 6 scaune stomatologie, doua receptii, camera de joaca pentru copii si sala de radiologie.

RAZ_2913

Miko Dental

www.mikodental.ro

La Miko Dental folosim cele mai bune materiale si cele mai avansate echipamente cu tehnologie de ultima ora!
Intr-un ambient intim, modern si primitor, veti fi intampinati de specialistii nostri stomatologi, care va vor face cunoscute tratamente minim invazive de refacere a danturii dumneavoastra si proceduri de ultima generatie in estetica dentara.

MIKO_295

Miko Med

www.mikomed.ro

MikoMed a introdus in Romania un concept revolutionar in domeniul medical: o fuziune de proceduri ce se adreseaza atat sanatatii umane, prin existenta unui numar mare de specialitati dedicate obtinerii si intretinerii unui organism sanatos, cat si frumusetii, prin programe dermato-cosmetice sau de remodelare corporala minim invazive de ultima generatie, dar si prin interventii chirurgicale realizate de unii dintre cei mai renumiti medici din Romania.