City Dent

www.citydent.ro

Clinica de stomatologie City Dent a fost infiintata de catre doctor Rodica Ghionea in anul 2001 si din anul 2008 functioneaza in noul sediu din strada Teheran, nr. 2 (vis a vis de TVR) pe o suprafata de 300 mp, avand 6 scaune stomatologie, doua receptii, camera de joaca pentru copii si sala de radiologie.

Miko Dental

www.mikodental.ro

La Miko Dental folosim cele mai bune materiale si cele mai avansate echipamente cu tehnologie de ultima ora!
Intr-un ambient intim, modern si primitor, veti fi intampinati de specialistii nostri stomatologi, care va vor face cunoscute tratamente minim invazive de refacere a danturii dumneavoastra si proceduri de ultima generatie in estetica dentara.

Miko Med

www.mikomed.ro

MikoMed a introdus in Romania un concept revolutionar in domeniul medical: o fuziune de proceduri ce se adreseaza atat sanatatii umane, prin existenta unui numar mare de specialitati dedicate obtinerii si intretinerii unui organism sanatos, cat si frumusetii, prin programe dermato-cosmetice sau de remodelare corporala minim invazive de ultima generatie, dar si prin interventii chirurgicale realizate de unii dintre cei mai renumiti medici din Romania.