Sacoor Brothers Romania

https://sacoorbrothers.com

Sacoor Brothers este un brand care parte din segmentul premium al modei, iar cei care apreciaza eleganta il vor iubi pentru colectiile de fashion masculin si feminin care urmaresc ultimele tendinte si internationale.

Cristallini

http://shop.cristallini.com/ro/

Brand-ul CRISTALLINI a fost infiintat in Bucuresti in anul 2009 si a devenit cu rapiditate unul dintre cele mai mari branduri de lux din Romania, cu o puternica influenta si in alte tari. Astazi Casa de Moda distribuie colectiile in cele mai luxoase magazine din lume. Brand-ul este prezent alaturi de cele mai cunoscute brand-uri de top in peste 20 de puncte de vanzare din intreaga lume: Doha, Dubai, Abu Dhabi, Arabia Saudita, Kuweit, Italia, Elvetia, Singapore, China, cu planuri de expansiune in urmatorii ani.

Consiglieri

www.consiglieri.ro

Consiglieri este un brand de vestimentație masculină, având la bază conceptul Custom Made – un produs unic, special creat pentru fiecare client în parte, personalizat până în cel mai mic detaliu. Conceptul presupune mai mult decât un produs făcut pe comandă (pe dimensiunile clientului), acesta vine cu un plus de personalizare. Fie că vorbim de croi, de modalitatea de construcție sau de posibilitățile de personalizare, produsul este conceput în jurul personalității fiecărui client.

SARTO bespoke

www.sarto.ro

SARTO bespoke este locul in care orice barbat isi poate defini stilul personal, gasind un echilibru intre estetica, utilitate si confort.
In atelierul SARTO, croitori cu peste 30 de ani de experienta investesc peste 60 de ore de manopera pentru realizarea unui costum impecabil.