SARTO bespoke

www.sarto.ro

SARTO bespoke este locul in care orice barbat isi poate defini stilul personal, gasind un echilibru intre estetica, utilitate si confort.
In atelierul SARTO, croitori cu peste 30 de ani de experienta investesc peste 60 de ore de manopera pentru realizarea unui costum impecabil.

Cellini

www.cellini.ro

CELLINI Group este leader pe piata bijuteriilor si ceasurilor de lux din Romania, cu o retea de 13 magazine.
Numele retelei CELLINI a fost inspirat de cel al marelui bijutier italian Benvenutto Cellini (1500 – 1571). Brandul a luat nastere din dorinta de a oferi pietei romanesti o retea de magazine in care cumparatorii pot gasi ceasuri si bijuterii apartinand unor marci prestigioase, recunoscute pentru calitatea si excelenta lor.

Luxury Grand Store

www.luxurygs.ro

Luxury Grand Store este o companie specializata in comercializarea unei game variate de instrumente de scris si accesorii dedicate cadourilor de lux personale sau corporatiste. In calitate de reprezentant oficial al Montegrappa Romania, suntem unici importatori pentru Montegrappa, Tibaldi si Bugatti.

Vendome Fine Jewellery

www.vendome.ro

Bazat pe exclusivitate, experienta si incredere, VENDOME FINE JEWELLERY a fost deschis pentru a aduce aceste valori in Bucuresti, asa cum le puteti gasi la Paris, Londra, Milano sau New York!

Viggo Tailoring

www.viggo-tailoring.com

Viggo este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă în aceeaşi măsură emoţie, plăcere, dorinţă şi extaz. Este partenerul de încredere al bărbatului în fiecare dintre momentele acestuia de glorie: în câştigarea negocierilor, în zilele importante din familie, în vacanţe şi serile în compania celor mai buni prieteni.