Vendome Fine Jewellery

Viziunea noastra despre HAUTE JOAILLIRIE (Bijuteriile de Lux) este nelimitata, la fel ca imaginatia mesterilor nostri cand taie un diamant brut intr-un briliant sclipitor. Numai cei care admira creativitatea si frumusetea din etapele timpurii ale unui proces, pot garanta atingerea expertizei si perfectiunii necesare pentru a face din bijuteriile noastre o aparitie eterna in aceasta lume. Valorile care ne ghideaza in activitatea noastra de zi cu zi, ne-au fost transmise de-a lungul generatiilor.

Bazat pe exclusivitate, experienta si incredere, VENDOME FINE JEWELLERY a fost deschis pentru a aduce aceste valori in Bucuresti, asa cum le puteti gasi la Paris, Londra, Milano sau New York! Colectia Vendome este unul din numele de lux cu cea mai rapida dezvoltare.
Modelele noastre sunt lucrate manual cu materiale de cea mai buna calitate, diamante unice si elemente special create pentru ca produsul final sa devina irezistibil. Combinatiile noastre de culori si conceptele noastre revolutionare ne fac unici in domeniul bijuteriilor de lux.
Vizitati magazinul Vendome pentru ultimile noutati!

Vendome Fine Jewellery
Radisson Blu Hotel
Calea Victoriei 63-81, Bucuresti