Silhouette

Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare este  un proiect unic, creat special pentru dumneavoastra. Este centrul cu cea mai importanta investitie tehnologica din Romania. Un proiect unic, conceput pentru a oferi clientelor si clientilor tehnologia si produsele cele mai noi si performante.

Silhouette ofera servicii personalizate pentru fiecare client si problema in parte, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatura ultraperformanta, supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei, personal cu experienta in domeniu si specializat in strainatate.

Silhouette mai inseamna ambianta deosebita si cel mai important lucru: REZULTATE GARANTATE.
Silhouette lucreaza cu dumneavoastra in interesul dumneavoastra!

Pornind de la aceasta premiza, am creat servicii accesibile tuturor si oferte speciale saptamanale, adresate acelora care-si doresc rezultate record cu o investitie minima

Ne adresam oamenilor de afaceri mereu in contra timp, vedetelor ce vor o silueta spectaculoasa, tuturor persoanelor care isi doresc o forma fizica excelenta.

Stim ca fiecare individ este unic. De aceea, orice tratament la noi presupune un diagnostic de ultima generatie, in functie de care medicul recomanda personalizat cea mai potrivita terapie pentru fiecare client. Pe parcursul tratamentelor, clientii sunt consiliati, asistati si sustinuti permanent in vederea obtinerii sigure a rezultatelor dorite.

Silhouette Unirii
Bulevardul Regina Maria, nr 1
Sector 5, Bucuresti
Silhouette Dorobanti
Calea Dorobantilor nr 200
Sector 1, Bucuresti
Silhouette Romana
Bd. Lascar Catargiu nr 17
Sector 1, Bucuresti