SARTO bespoke

SARTO bespoke este locul in care orice barbat isi poate defini stilul personal, gasind un echilibru intre estetica, utilitate si confort.
In atelierul SARTO, croitori cu peste 30 de ani de experienta investesc peste 60 de ore de manopera pentru realizarea unui costum impecabil. Dupa ce maistrul croitor construieste un tipar unic, specialisti dedicati lucreaza la cele mai inalte standarde pentru ca rezultatul final sa corespunda cerintelor dumneavoastra.
Aveti acces la cele mai fine tesaturi din lume, cum sunt Zegna, Scabal, Loro Piana sau Cerruti si la o selectie variata de accesorii premium – de la pantofi si genti pana la cravate, papioane si butoni. Astfel, indiferent ca va pregatiti pentru un eveniment important sau ca va completati garderoba de zi cu zi, putem crea impreuna tinute complete pentru orice ocazie si stil (business, casual, gala).
Totodata consilierii SARTO investesc timpul si atentia necesare pentru a obtine o experienta bespoke autentica si chiar pentru a surprinde o persoana speciala cu un cadou memorabil.

SARTO bespoke
Strada Maior Gheorghe Sontu nr. 10-12, et. 1, ap. 6, Bucuresti;
Telefon:0723 578 741