Osmyum

Pe Calea Floreasca, vis-à-vis de lac, se afla un nou si fascinant loc  in oras. Osmyum este un spatiu cald, un mix intre showroom de finisaje, studio de design si hub de creatie si intalniri.  Osmyum ofera sevicii complete pentru proictele dumneavoastra, indiferent de dimensiuni si buget, sugestii de materiale precum piatra naturala, placi ceramice, obiecte sanitare, parchet, tapet, peredele, draperii, mobilier si corpuri de iluminat.
Osmyum aduce pe piata din Romania servicii de proiectare deosebite si o selectie de materiale de calitate destinate amenajarilor interioare si exterioare. Ne adresam tuturor celor care isi doresc sau contribuie la crearea unor spatii frumoase, inteligente, coerente, de lux.

Osmyum propune un concept nou de abordare a spatiilor şi anume acela in care clientului i se ofera deopotriva proiectul de amenjare, realizat de catre arhitectii nostri, cat si materialele propuse de acestia. Osmyum functioneaza ca un studio de proiectare si ca boutique de materiale de finisaj, obiecte sanitare si mobilier in acelasi timp. Acest serviciu integrat include tot ce presupune proiectul-masuratori, simulari tridimensionale foto-realiste, proiecte tehnice, selectia de materiale, mobilier, decoratiuni si ofertarea lor catre client cu mostre si cataloage.

 

Osmyum
Str. Calea Floreasca nr. 218, sector 1, Bucuresti