Luxury Grand Store

Luxury Grand Store este o companie specializata in comercializarea unei game variate de instrumente de scris si accesorii dedicate cadourilor de lux personale sau corporatiste. In calitate de reprezentant oficial al Montegrappa Romania, suntem unici importatori pentru Montegrappa, Tibaldi si Bugatti.

Producătorul de instrumente de scris de lux Montegrappa a fost înfiinţat în 1912 în localitatea italiană Bassano del Grappa din nordul ţării, unde creează în continuare şi astăzi. Denumită iniţial „Manifattura pennini d’oro e penne stilografiche” („Manufactura de peniţe de aur şi stilouri”), compania realizează în continuare, după un secol de activitate, stilouri de lux cu peniţe de aur, deşi trăim într-o perioadă în care scrisul de mână a cedat tot mai mult locul scrisului la calculator, tabletă sau smartphone.
„Pentru un brand specializat exclusiv pe instrumente de scris piaţa de astăzi este într-adevăr o provocare din cauza tehnologiei care aproape a eliminat scrisul de mână”, recunoaşte Oliver Petcu, managing director al companiei de cercetare a pieţei de lux CPP Luxury Industry Management Consultants. El recunoaşte însă că în pofida tuturor „piedicilor” puse de tehnologie, instrumentele de scris de lux oferă un statut şi ţin foarte mult de nivelul de educaţie, de cultura şi de estetica persoanei care le achiziţionează. „Un stilou este la fel ca un parfum, aproape intim.”

Colecția Montegrappa vă întâmpină cu o gamă foarte diversificată de produse, sumarizate astfel: stilouri, pixuri, rollere și creioane mecanice de lux, articole din piele naturală, butoni pentru cămașă de lux, ac pentru cravată, ceasuri de mănă de prestigiu, toate într-un ambalaj de cadou de lux.
De asemenea suntem distribuitori si pentru urmatoarele brand-uri de prestigiu din domeniu ca: Tateossian si Lampe Berger Paris.