Fit4You

Fit4You este una dintre clinicile de TOP din România, locul în care poţi slăbi sănătos, unde poţi obţine un corp tonifiat, fără celulită, piele “lăsată” sau probleme care până acum îţi dădeau bătăi de cap. Printre cele mai populare și solicitate proceduri de la Fit4You sunt Velashape 3 și Velashape 2, care te scapă de celulită și grăsime, cu rezultate încă de la prima ședință, Criolipoliza, cel mai eficient tratament de eliminare a grăsimii și multe alte servicii de remodelare corporală rapidă și eficientă. Dacă ești fan al mișcării și vrei un corp tonifiat, aici poți încerca Visionbody, antrenamentul care arde 2000 kcal în doar 20 de minute de antrenament, datorită costumului cu electrostimulare, care activează peste 90% din musculatura corpului.

Un alt aparat ce foloseste tehnologie de ultima ora pentru topirea rapida a grasimii este Vanquish, preferat de clientii centrului nostru, acesta actioneaza fara sa aiba contact direct cu pielea si ofera rezultate spectaculoase. Fit4You pune la dispozitie si procedura de epilare definitiva cu laser pentru toate persoanele care doresc sa scape rapid de parul din zonele nedorite.
Pentru detoxifiere si slabire rapida, in ajutorul clientilor Fit4You vine si Iyashi Dome, o procedura noua, revolutionara, bazata pe un concept japonez ce implica razele infrarosii de lunga durata. Aceasta ajuta, de asemenea, la relaxarea musculara fiind o procedura confortabila.
La acestea adaugam procedurile non-invazive de estetica medicala precum volumizarea buzelor, reconturarea mandibulara, rinocorectie sau marirea pometilor si laserul Action II pentru rejuvenare faciala care te scapa rapid de problemele cu tenul sau ridurile fine, precum si de problemele de incontinenta urinara, atrofie vaginala prin rejuvenare.

Pe scurt, fie că îți dorești un organism mai sănătos sau un corp mai armonios, în centrele Fit4You îți poți atinge obiectivele foarte ușor. Centrele se află în Bucureşti, în zona Dorobanţi şi în mall Promenada.

Fit4you Dorobanti
Bucuresti, Amman 23, sector 1
Fit4you Promenada
Bucuresti, Calea Floreasca Nr. 246B