Fit4You Delivery

Filosofia noastră are la bază o idee simplă, dar esențială: bucură-te de gustul mâncării și atinge-ți scopul propus! Mai mult decât atât, te încurajăm să adopți un stil de viață sănătos, fără a pierde timp prețios din viața ta. De aceea, la Fit4youDelivery găsești zilnic 4 meniuri variate care îți vor fi livrate direct acasă (oriunde în București) din dorința de a veni în sprijinul tău, ajutându-te să ai un stil de viață sănătos, un regim alimentar echilibrat și o experiență senzorială extrem de plăcută. Credem cu tărie că îți poți răsfăța papilele gustative, fără a mai sta cu grija kilogramelor în plus. În funcție de cerințele și nevoile tale, alege-ți meniul care ți se potrivește cel mai bine!

Meniul Fit este alegerea potrivită dacă ți-ai propus să îți menții silueta, ținând greutatea sub control. Dacă îți dorești să slăbești sănătos, rapid și fără înfometare, optează pentru cel de 1200 sau de 1700 de calorii. Cu ajutorul preparatelor bogate în elemente nutritive esențiale vei fi mândru de noua ta siluetă, însă fără a-ți pune sănătatea în pericol!

Meniul Energy ți se potrivește dacă faci sport sau ai un stil de viață activ, din acest motiv având nevoie să urmezi un regim hipercaloric, care îți va oferi energia necesară pentru desfășurarea activităților fizice. Preparatele hrănitoase și gustoase din acest meniu îți sunt, de asemenea, recomandate dacă dorești să îți dezvolți masa musculară.

Meniul Alcalin-Detox te ajută să elimi toxinele din organism și să eviți excesul de aciditate, principala cauză a apariției dezechilibrelor în organism, care determină îmbolnăvirea. Deoarece nu este un simplu regim alimentar, ci mai degrabă un stil de viață sănătos, poate fi adoptat pe termen lung datorită beneficiilor pe care le oferă întregului organism. Trebuie ținut minimum 5 zile.

Meniul Master-Detox te ajută să obții o detoxifiere intensă a organismului și să îți recapeți energia, chiar dacă timpul nu îți permite să mergi într-un centru specializat. Principalul avantaj pe care îl aduce constă în curățarea organismului din interior, fiind extrem de benefic pentru sănătate dacă este ținut o săptămână.