Cristallini

Brand-ul CRISTALLINI a fost infiintat in Bucuresti in anul 2009 si a devenit cu rapiditate unul dintre cele mai mari branduri de lux din Romania, cu o puternica influenta si in alte tari. Astazi Casa de Moda distribuie colectiile in cele mai luxoase magazine din lume. Brand-ul este prezent alaturi de cele mai cunoscute brand-uri de top in peste 20 de puncte de vanzare din intreaga lume: Doha, Dubai, Abu Dhabi, Arabia Saudita, Kuweit, Italia, Elvetia, Singapore, China, cu planuri de expansiune in urmatorii ani.
Femeile din intreaga lume s-au indragostit de cultura CRISTALLINI: esti importanta! Semnatura brand-ului este dragostea pentru micile detaliile care fac diferenta: ornamente realizate manual, trene dramatice, supradimensionate, flori 3D, cristale Swarovski, pene.
Un mod uimitor si luxos de a crea frumusete prin conturarea siluetelor clasice, feminine.

Amplasat intr-o cladire interbelica clasica cu doua etaje, un loc incarcat de istorie, in cea mai luxoasa zona a Bucurestiului, showroom-ul emblematic a setat bazele serviciilor impecabile. Echipa experimentata de vanzari ofera consiliere in alegerea fiecarei tinute. Toate colectiile sunt realizate in propriul atelier. Extravaganta se afla in prezenta atelierului in aceeasi cladire cu showroom-ul. Crearea fiecarei piese direct pe fiecare clienta reprezinta luxul suprem!
CRISTALLINI are propriul show pe podiumul din Paris in timpul Saptamanei Modei incepand cu toamna anului 2017.
Succesul international a fost atins in timpul Saptamanei Modei de la Paris, unde brand-ul CRISTALLINI isi prezinta colectiile magazinelor internationale in cea mai luxoasa zona de haute couture din Place Vendôme.

Showroom Cristallini – Aleea Alexandru 7A, sector 1, Bucuresti