City Dent

Clinica de stomatologie City Dent a fost infiintata de catre doctor Rodica Ghionea in anul 2001 si din anul 2008 functioneaza in noul sediu din strada Teheran, nr. 2 (vis a vis de TVR) pe o suprafata de 300 mp, avand 6 scaune stomatologie, doua receptii, camera de joaca pentru copii si sala de radiologie. In cei 15 ani de existenta, clinica City Dent a depus toate eforturile in vederea oferirii unei palete largi de tratamente dentare, de la tratamente uzuale: profilaxie, refaceri coronare, cosmetica dentara pana la tratamente dentare de specialitate: chirurgie dentara, protetica si parodontologie. Departamentul de pedodontie este format din medici specializati in tratamentele pentru copii, oferind astfel atat tratamente dentare uzuale (sigilari, extractii) cat si aparate dentare pentru cei mici.

Clinica dispune de cele mai moderne scaune stomatologice, toate dotate cu camere intraorale pentru a permite clientilor vizualizarea confortabila a evolutiei tratamentului lor dentar. Mai mult, aceste scaune sunt conectate electronic la unul dintre cele mai noi modele de aparate de radiografie digitala prezent pe piata romaneasca (aparat ce reuseste sa ofere clientilor reducerea expunerii la radiatii in cazul radiografiilor dentare cu 90% fata de aparatele clasice de radiologie dentara).
Un alt aspect important de mentionat cu privire la clinica City Dent se refera la echipa formata din 15 medici, specialisti stomatologi, echipa selectata pentru a deservi pacientii clinicii. Specializati, marea lor majoritate, in tari precum Franta, Germania, Belgia, USA, ei au reusit sa stranga o experienta puternica in oferirea de tratamente dentare diversificate. Clinica beneficiaza de asemenea de vizitele profesionale ale unor specialisti internationali de renume ce sunt invitati in Romania pentru a sprijini solutii personalizate in cazuri particulare ale pacientilor.

City Dent
Str. Teheran (bd. Dorobantilor, vis a vis de TVR), nr.2, etaj 2, sector 1, Bucuresti;
Telefoane programari: 021.230.21.96/0740.621.090/021.9614