Centro Donna

“Imaginează-ţi tratamentele cele mai exclusiviste din lume în cel mai luxos şi primitor spaţiu”.

În 2002 am deschis primul salon Centro Donna în Bucureşti. Într-un spaţiu primitor ,intim şi având sprijinul atâat al unei echipe de profesionişti cât şi al celor mai de top produse profesionale,”La Prairie”, “Kerastase”, “Lóreal”, “System Professional”, “Wella”, am reuşit să oferim răsfăţ şi relaxare tuturor clienţilor care ne-au trecut pragul.

În ianuarie 2010 am venit în întâmpinarea dorinţelor clienţilor inaugurand un nou beauty center, “Centro Donna Spa”.
Alături de partenerul nostru exlusiv “La Prairie” am creat o ambianţă primitoare unde luxul şi relaxarea reprezintă cartea noastră de vizită. Din momentul în care ne trec pragul, clienţii noştrii beneficiază de sfaturile unei echipe de profesionişti, fie că este vorba de cosmetică şi îngrijire corporală, coafor sau manichiură-pedichiură.

O evadare….O ocazie memorabilia….o solutie ….
Lasati deoparte aglomeratia Bucurestiului si alegeti sa fiti rasfatati de echipa noastra de profesionisti. Lasati-ne sa va indepartam tensiunea tratandu-va mintea si sufletul.
La Centro Donna oferim fiecarui client o experienta unica.
O ocazie pentru fiecare oaspete in a-si crea calatoria personalizata in universal relaxarii si intineririi. Fiecare tratament si serviciu pe care il oferim este selectat cu grija si exclusiv creat pentru a ne asigura ca traseul calatorieidumneavoastra alaturi de noi este exact ceea ce v-ati dorit.

Centro Donna Hilton
Str. Episcopiei 1-3
Sector 1, Bucuresti
Centro Donna Spa
Str. Bruxeles nr. 25
Sector 1, Bucuresti