Cellini

Cellini este cea mai veche rețea de magazine de bijuterii și ceasuri din România. Cellini și-a câștigat reputația de lider de piață în distribuția și comercializarea produselor de lux ca urmare a dorinței de a oferi produse de calitate ale unor prestigioase mărci de bijuterii și ceasuri.

Cellini România este partenerul principal în România al unor mărci prestigioase de bijuterii precum Fabergé, Leo Pizzo, Casato, Maria Granacci, Eva Novile, Carezze, Insieme, Dogma, la care se adaugă mărci de ceasuri recunoscute pentru calitatea și excelența lor, precum Omega, Longines, Swatch, Tissot, CALVIN KLEIN, Hublot, TAG Heuer, Zenith, Breitling, Cartier, Vacheron Constantin, Carl F. Bucherer, IWC Schaffhausen.

Încă din anul 1999, anul în care primul magazin Cellini s-a deschis în București, produsele și serviciile noastre au devenit sinonime cu ORIGINALITATEA și CALITATEA, două valori care stau la baza strategiei noastre de afaceri.

Astăzi, Cellini – ce poartă cu mândrie numele marelui bijutier și artist italian Benvenuto Cellini (1500 – 1571) – reprezintă o filosofie de afaceri, oferind consumatorilor servicii la cele mai înalte standarde, atât prin rețeaua de magazine cât și prin centrul de service propriu, cu un personal specializat.