Henderson Concept Store

Henderson Concept Store reprezinta  de peste 14 ani o solutie viabila pentru arhitectii si designerii care isi doresc mai mult decat realizarea unor proiecte banale.

In toti acesti ani, am reusit sa producem o serie de obiecte de referinta  realizate din diferite materiale, precum: mdf vopsit, sticla, inox, compozit, lemn natur, furnir, metal, etc.  foarte apreciate  atat de arhitectii si designerii colaboratori, cat si de clientii finali.

De asemenea, suntem importatori si distribuitori directi a peste 500 de branduri din Europa  si prezentam in Romania  unele dintre cele mai mari nume in domeniul mobilierului, sanitarelor, bucatariilor, electrocasnicelor,  textilelor si a tapetului, decoratiunilor si accesoriilor, etc.
Practic, showroom-ul nostru este un spatiu dedicat aproape in exclusivitate arhitectilor, designerilor si clientilor, este un spatiu cu circuit inchis in care specialistii in domeniu au posibilitatea sa discute cu clientii toate detaliile proiectelor pe care le au in lucru si sa vizualizeze mostrele si cataloagele furnizorilor nostri.
 

Showroom Henderson Concept Store
Str. Trifesti, nr. 12 Sector 1, Bucuresti