Ioana Hotels

 

Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de cinci stele din Sinaia.
Inaugurat în anul 2011, hotelul dispune de 53 de locuri de cazare în 17 camere duble, o cameră Romantic Room, un Junior Suite și 5 apartamente de lux, din care 3 dotate cu zona de SPA proprie.

Situat intre drumul cotei si Telegondola, are acces facil atat la Trenuletul Turistic, cat si la mijloacele de transport in comun, statiile acestora fiind chiar in fata hotelului. Telegondola Sinaia se afla la 10 minute de mers pe jos, fiind o varianta comoda de a ajunge pana la Cota 2000. Iarna, in perioada de ski, oferim shuttle gratuit Ioana Hotels – Telegondola – mijloc de transport pe cablu cu care puteti ajunge la cel mai inalt domeniu schiabil din Romania – Cota 2000.

Pentru amatorii de drumetii, e bine de stiut ca amplasarea Ioana Hotels le ofera oportunitati multiple, fiind aproape de punctele de plecare pe principalele trasee marcate. In acelasi timp, nici cei carora le place sa se bucure confortul si viata citadina nu sunt total dezavantajati, o plimbare pana in centru nefiind mai lunga de 15 – 20 de minute.

Vestitul Castel Peles si Pelisorul, ce reprezinta poate principalele atractii turistice din zona, se afla la 15 minute de mers pe jos. De asemenea, tot intr-o plimbare lejera, puteti vizita si Manastirea Sinaia, cunoscuta ca fiind cea care a dat numele statiunii si orasului.

Forest Restaurant este restaurantul hotelului, situat în mijlocul naturii, încorporând și copacii care s-au aflat pe terenul pe care a fost construit. Chef Lucian Hîlcu face aici pură magie culinară, împreună cu echipa lui de bucătari talentați.
Focus Bar&Lounge este situat în holul hotelului și beneficiază de un șemineu central pe lemne.
Fantasy Wine Bar este vinoteca restaurantului, ce oferă vinuri fine, elegante, parfumate, ce însoțesc cu multă grație festivalul culinar oferit de Chef și echipa lui de bucatari de la Forest.

Calea Codrului 11-15, Sinaia 106100 www.ioana-hotels.ro