CROAZIERE

Va invitam sa explorati lumea spectaculoasa a oceanelor si a marilor si sa vizitati cele mai interesante orase port la bordul celor mai luxoase  nave de croaziera.
Rasfatati-va  calatorind si explorand  locuri exotice si inedite: de la miile de specii de orhidee din Costa Rica, la elefantii Indiei, sau ancorati in mijlocul oceanului pentru scufundari, kaiak, ski jet sau inotati cu delfinii Australiei.

La bordul vaselor de croaziera va pueti bucura de confortul unui hotel de lux si puteti participa la diferite activitati. Majoritatea vaselor de croaziera au in dotare mai multe restaurante, baruri, cazinouri, piscine, jacuzzi-uri, spa, sali de gimnastica, magazine, sali de teatru si de cinema etc.
De la apartamente de peste 1.000 mp, la living cu pian, Lounge-uri cu acces exclusiv rezervat pasagerilor VIP, aparatura de sport, mobilier Biedermeier, posibilitatea de a gazdui petreceri sau chiar si o zona rezidentiala inchisa cu lobby, servicu concierge, piscina si restaurant propriu – luxul pare a fi nemarginit.