Vienna Lounge – JW Marriott Bucharest

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Vienna Lounge este paradisul iubitorilor de dulce, mai ales daca va doriti sa petreceti timp intr-o atmosfera discreta si foarte relaxanta. Spatiul este incantator, potrivit atat pentru o intalnire business casual, cat si pentru o iesire cu prietenele. Vienna Lounge poate fi spatiul intim pentru un birou alternativ, in zilele cand ati vrea sa schimbati decorul si sa va ocupati in liniste de e-mail-urile de peste zi.

In fiecare zi, la Vienna Lounge se prepara o varietate de deserturi delicioase, servite cel mai bine alaturi de cafeaua speciala care poate fi savurata doar aici. In functie de preferinte, puteti inlocui cafeaua cu o ceasca de cappuccino sau cu sortimentul preferat de ceai. Patiserul nostru Sef prepara zilnic o varietate de dulciuri apetisante: tarte sezoniere, prajituri, macarons, strudele si multe alte deserturi cu arome de neuitat. Prajiturile de la Vienna Lounge sunt rafinate, cremoase, gustoase si ademenitoare.
Daca nu va puteti desparti de gustul fin, puteti comanda delicatese si pentru acasa sau pentru la birou. Daca se apropie o aniversare sau dacă doriti, pur si simplu, sa oferiti un dar irezistibil, puteti alege din catalogul nostru de torturi o surpriza delicioasa pentru o persoana draga. Dupa-amiaza si seara, oaspetii sunt primiti cu o noua supriza incantatoare: muzica de pian live, cel mai bine savurata impreuna cu bautura preferata si cu desertul ales. Muzica aleasa reprezinta detaliul-cheie pentru o experienta ce rasfata toate simțurile.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Calea 13 Septembrie nr. 90, Sector 5, Bucuresti