NUBA Café

În primăvara anului 2017 a fost deschisa brasseria NUBA Café, pe cea mai cunoscută stradă din capitală, destinată cafenelelor și pub-urilor, Str. Radu Beller. O locație deschisă începând cu micul dejun și până după cină, o brasserie cu un trafic foarte mare de clienți și o capacitate de aproximativ 120 persoane.

 Noua locație exceleaza în ceea ce privește atmosfera și designul, datorită acoperișului retractabil, având o deschidere largă pe verticală, cât și a geamurilor glisante pe orizontală către stradă, vibe-ul transmis fiind cu sigurantă unul pozitiv și urban-chic.
Nuba Café este o locație dedicată unui mic dejun liniștit,  unui business lunch ce te va captiva cu vibe-ul dulce franțuzesc, dar poate fi și locația perfectă pentru o cină cu prietenii departe de agitația orașului. Designul inovativ te va introduce într-o atmosferă friendly, iar surprizele pe zona de entertainment te vor seduce de fiecare dată.

Meniul Nuba este unul simplu și sănătos dar plin de diversitate. În cel de food regăsim preparate internaționale atât în zona de mic dejun cât și în cea de prânz. Din meniul de mic dejun vor face parte preparate diverse, hrănitoare, gustoase și sănătoase, de la Benedict Eggs și pană la celebrele Pancakes iar din meniul de prânz și cină nu vor lipsi peștele, mușchiul de vită și salate diversificate, bogate în fibre și nutrienți.

Str. Locotenent Aviator Radu Beller, no. 13, sector 1, Bucharest, Romania